Betweter Festival

27
sep

Betweter Festival

Betweter Festival
Op vrijdagavond 27 september is het Betweter Festival er weer! Je jaarlijkse dosis kunst en wetenschap. Een wervelende mix van talks, interviews, installaties, film, muziek en live wetenschappelijk onderzoek. We vertellen de verhalen achter de feiten, omarmen de twijfel en stellen de vragen die ertoe doen. Doe je mee?

Filosoof Tim Fransen brengt samen met politiek filosoof Rutger Claassen hoop in tijden van crisis, de Amsterdamse band WIES verrast met heerlijk rammelende Nederpop, cabaretier Lisa Ostermann maakt aardig zijn weer sexy, psychiater Jim van Os pleit voor een radicaal andere kijk op mentale gezondheid, songwriter Roufaida creëert een betoverend popuniversum met Noord-Afrikaanse invloeden, podcastmakers en onderzoekers Veerle Spronck en Rosa Wevers analyseren waar kunst en technologie elkaar raken, psycholoog Stefan van der Stigchel geeft tips om beter te leren kijken in een wereld vol prikkels, en socioloog Kim Dankoor duidt de progressieve kracht van hiphop. Dat en nog veel en veel meer. 

Houd betweterfestival.nl in de gaten voor de laatste updates over nieuwe namen, interactieve kunstinstallaties en live wetenschappelijk onderzoek. 

Sprekers

Datum & tijd
Vrijdag 27 september 2024 (18:30-23:55)
Voertaal
Nederlandstalig
Entree
€ 18,50
Aanmelden
Zie ook
Direct in je agenda

Over deze serie

Betweter Festival

Op het Betweter Festival onderzoek je samen met wetenschappers en kunstenaars de wereld van morgen.